My stories - obnoveno

03.03.2011 17:51

Ahoj,

jak už je psáno na hlavní stránce - začala jsem psát povídky. Píše je už něco přes rok a skvěle se u toho odreaguji. Vřele doporučuju. :)

Jinak bych vám chtěla všem moc poděkovat za to, že jste zavítali na mé stránky a prosím vás o komentáře. Píše se mi o to lépe, když vím, že někdo mé povídky čte a že se mu líbí.

Postupně sem budu přidávat to, co už jsem napsala a co píšu a chtěla bych tento článek využít k mým novým nápadům. Chci vás poprosit o komentáře, které z následujících povídek vás zaujali a které bych měla začít psát. Budu psát nejspíš všechny, ale potřebuju poradit, kterými začít. :)

Život bez nohou - Fanfiction TS

Bella Swan ve svých osmi letech prodělala těžkou autonehodu. Její matka se s ní vybourala a zemřela. Bella sice přežila, ale nemůže chodit a je připoutaná na invalidní vozíček. Vyrůstá se svým bratrem Ericem a nevlastním otcem Philem, který se se ztrátou ženy nikdy nevyrovnal. Bella jeho chování nemůže vystát, a proto se stěhuje za svým vlastním otcem Charliem do Forks. V nové škole je i přes svoje omezení oblíbená a seznamuje se s Cullenovými. S Edwardem si padnou do oka a on jí dá životní nabídku, která ale nemusí vyjít. Postaví se Bella ještě někdy na své nohy a nebo je opravdu odsouzená k životu na vozíčku?

 

Vrať se do reality, holčičko! - Fanfiction TS (Začíná se)

Bella vyrůstá v Seattlu se svým otcem Charliem, protože si se svojí matkou nerozumí. Bella nikdy nebyla zas až tak normální. Aspoň ne psychicky. Od svých deseti let jí trápí sny. Vidí vraždy, násilí, katastrofy a mrtví jí žádají o pomoc. Nedokáže se s tím vyrovnat, a proto žádá svého otce o pomoc. Ten jí najde psychologa, který by jí mohl pomoc - Edwarda Cullena. Zblázní se ze všeho Bella nebo jí Edward se vším pomůže?

 

Za sedmoro horami a za sedmero řekami... A jak to bylo dál? - Fanfiction TS

Protože jsem jako malá milovala pohádky( a to mi zůstalo :)) rozhodla jsem se sem taky jednu přidat. Je o červené Karnessulce (Nessie), která vyráží za svou babičkou Esmé a naráží na velkého, červenohnědého vlka. A jak to bylo dál?

 

Edward´s diaries - Fanfiction TS

Mladá poloupírka Bella se stěhuje se svým přítelem Gabrielem do domu, který dříve obývali Cullenovi. Jsou zde jen přes léto, Gabriel slíbil Carlisleovi, že se mu o dům postará. Bella se zabydlí v pokoji Edwarda, kde nalezá jeho deníky. V tom nejnovější se dozvídá, že Edwardovi a Alice hrozí nebezpečí. Začne všechny pročítat aby zjistila, co se s nimi stalo. Jediným vodítkem je Volttera. Vydává se tedy do Itálie aby oba zachránila. Stihne je zachránit, než se stanou zvrácenými jako ostatní členové gardy? A pokud ano, budou žít spolu šťastně až navěky? A co Gabriel?

 

Jak jsem potkal svůj osud - Fanfiction TS

Krátká jednorázovka z pohledu Jaspera. Odehrává se potom, kdy opustí Petera s Charlottou a v jednom zapadlém bufetu potkává Alice...

 

Romeo and Juliet - Fanfiction TS

Nessie vyrůstá u svých rodičů ,kteří jsou toho názoru, že by se se smečkou z LaPush neměla stýkat, protože jsou pro ně podřadný. Jacob žije se svojí smečkou, která je zase proti upírům. Každý večer chodí Nessie ven k hranici, kde se setkává s hnědo - červeným vlkem. Chvíli si hledí do očí, a poté vlk zmizí. Nessie se s ním ale seznámit chce, a proto se ho jednou při jejich setkání dotkne a ukáže mu, že mu nehce ublížit. Vlk se jí ukáže ve své lidské podobě a oba se do sebe zamilují. Bude jejich lásce přáno a nebo dopadnou jako Romeo a Julie?

 

Stejní a přece jiní - Fanfiction VD

Caroline pomáhá Tylerovi, aby se vyrovnal s tím, že je vlkodlak. Tyler se do ní zamiluje, ale neodjede jako v seriálu. Při jednom z úplňků ji nechtěně zraní a ona umírá. Nechce, aby se trápila a proto jí zabodne kůl do srdce. S její ztrátou se nedokáže vyrovnat. Shledají se spolu ještě někdy?(Povídce vystupuje v pozadí Elijah, ale nikoho jako v seriálu neohrožuje. Klaus zde žádnou roli hrát nebude. Chci upozornit, že tato povídka bude velmi smutná a plná emocí,ale věřím, že se i přes svůj konec zalíbí).

 

Nezasloužím si tě....ale můj bratr ano - Fanfiction VD

Co se stane, když se Elijah touhou po Elenině krvi rozhodne jí zabít a Stefan jí přemění? Co se stane, když si Elena vzpomene na to, že jí Damon skutečně miluje? Bude chtít zůstat se Stefanem a nebo vyhraje Damon? (o Klausovi je zde spíše jen zmínka jako hrozící nebezpečí, větší představoval Elijah. Povídka je pro ty, kteří si přejou pár Elena + Damon)

 

Láska, které není přáno - Fanfiction VD

Elijah. Jeden z původních. Upír, který je pro všechny hrozbou, upír, který nemá slitování. Co se stane, když se muž s kameným srdcem zamiluje? A co když to bude Jenna? Smíří se s tím Elena? A jak bude reagovat Jena na to, že je Elijah upír? Opravdu má šanci před Alarickem?

 

Miloval jsem tě...tak proč si mě musela opustit? - Fanfiction VD

Krátká jednorázovka z pohledu Damona. Odehrává se, když je Rose zraněná a ti dva se ve snu přesunou na sluncem zalitou louku. Jak to všechno prožíval? A co k ní cítil? (Opět upozorňuji, že povídka bude velmi emočně založená a smutná).

 

 

Doufám, že Vás některý z mých nápadů zaujme a že mi napíšete. Moc mi to pomůže při mém dalším psaní. Budu sem postupně přidávat další nápady, tyhle se zatím týkají Fanfiction, reálné sem přidám později. (Přidání dalších nápadů zjistíte podle názvu - bude zde napsáno OBNOVENO)

                                                                                                                                                                    V.e.l.l.u

 

 

 

 

 

Diskusní téma: My stories

Nezasloužím si tě....ale můj bratr ano

Datum: 10.04.2011 | Vložil: hanka

:)

kterou vybrat

Datum: 04.03.2011 | Vložil: Teri (jsem to já) :P

Jsem pro Život bez nohou nebo Romeo a Juliet anebo taky Za sedmero horami, za sedmero řekami...a jak to bylo dál??? :D ale časem stejně napiš všeci

Přidat nový příspěvek